زردچوبه یکی از ادویههای پرکاربرد است که بهدلیل خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی شهرت دارد. گرچه معمولا از زردچوبه برای طعمدادن به غذاها استفاده میشود اما برای بهرهمندی از خواص این ادویه بینظیر میتوان آن را بهشکل دمنوش نیز مصرف کرد.
خبرهای داغ
- اختلال لیمرنس (Limerence) نوعی وابستگی روانی و عاطفی شدید است
- زنگ خطر اختلالات شخصیتی در جامعه به صدا درآمد
- هیچ ارتباطی بین داروهای اختلال بیش فعالی و روانپریشی وجود ندارد
- چرا باید برای خودمان وقت بگذاریم؟
- نقش اصناف در سلامت اجتماعی
- اختلالات روانی کودکان؛ از نشانههای اولیه تا ضرورت مداخله زودهنگام
- چگونه دوران کودکی مهارتها و مسیرهای شغلی ما را شکل میدهد؟
- زنان تنها با این رفتارها غریبهاند
- «نه گفتن» به موقع را به کودکان بیاموزید
- شخصیتهای هیستریونیک چه ویژگیهای بارزی دارند؟