زردچوبه یکی از ادویههای پرکاربرد است که بهدلیل خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی شهرت دارد. گرچه معمولا از زردچوبه برای طعمدادن به غذاها استفاده میشود اما برای بهرهمندی از خواص این ادویه بینظیر میتوان آن را بهشکل دمنوش نیز مصرف کرد.
خبرهای داغ
- اهمیت گفتگو در روابط عاطفی
- اساس روابط عاشقانه اعتماد است
- 10 تکنیک برای شادی و سرگرمی در روابط عاشقانه
- دکتر حاتمی: روانشناسان موظف به حفظ اسرار مراجعان هستند
- برگزاری همایش «توسعه سلامت اجتماعی شهروندان تهران» در برج میلاد
- توانبخشی شغلی چیست ؟
- حمایت روانشناختی در بحران چیست ؟
- علیرضا آقایوسفی رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شد!
- تمرینات روانشناسی مثبت
- پیشبینیکنندههای اعتیاد