نتایج مطالعات اخیر حاکی از آن است که مصرف پروتئینهای مختلف خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش میدهد. البته مقدار متناسب پروتئینها نیز در این تاثیر پیشگیرانه نقش دارد. گروهی از متخصصان قلب دانشگاه پزشکی چین بهتازگی دریافتند که مصرف پروتئین از منابع مختلف غذایی در قالب تغذیه متعادل به پیشگیری از خطر ابتلا به فشار خون بالا کمک میکند.
خبرهای داغ
- گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت
- ۳۰۰۰ مشاور تخصصی سالمندان در سراسر کشور تربیت میشوند
- ششمین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- تأثیر انجمنهای روانشناسی در سلامت خانوادههای ایرانی هنگام بحران
- تأثیر گرمای هوا بر سلامت روان
- ارزیابی جنگ 12 روزه از نظر روانشناسی
- فردی که به فکر خودکشی است، همزمان نمیخواهد بمیرد!
- مرز میان پزشکی و روانپزشکی یا تاکید بر تمامیت انسان
- چگونه به زبانی ساده حریم خصوصی بدن را به کودکان آموزش دهیم؟
- ۵ نکتهای که باید در مورد استرس بدانید