فلفل سیاه یکی از ادویههای پرکاربردی است که به بسیاری از غذاها اضافه میشود و در هر آشپزخانهای هم میتوان آن را پیدا کرد. این افزودنی که طعم و بوی خاصی به غذاها میبخشد، کالری بسیار کمی هم دارد. متخصصان تغذیه میگویند که مصرف فلفل سیاه مزیتهای مختلفی دارد، اما زیادهروی در مصرف آن میتواند با بعضی از مشکلات همراه باشد. اما فلفل سیاه واقعا چه کارهایی برای بدن انجام میدهد؟
خبرهای داغ
- گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت
- ۳۰۰۰ مشاور تخصصی سالمندان در سراسر کشور تربیت میشوند
- ششمین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- تأثیر انجمنهای روانشناسی در سلامت خانوادههای ایرانی هنگام بحران
- تأثیر گرمای هوا بر سلامت روان
- ارزیابی جنگ 12 روزه از نظر روانشناسی
- فردی که به فکر خودکشی است، همزمان نمیخواهد بمیرد!
- مرز میان پزشکی و روانپزشکی یا تاکید بر تمامیت انسان
- چگونه به زبانی ساده حریم خصوصی بدن را به کودکان آموزش دهیم؟
- ۵ نکتهای که باید در مورد استرس بدانید