مهمترین عامل فاسدشدن مواد غذایی، نگهداری نامناسب آنهاست که منجر به اسراف صدها تن از محصولات کشاورزی میشود. متاسفانه بیشترین بخش دورریز خوراکیها مربوط به بخش خانگی است که توجه به اصول نگهداری صحیح علاوه بر جلوگیری از هدررفت آنها به صرفهجویی در هزینههای خانواده نیز کمک میکند.
خبرهای داغ
- چگونه فرزندان طلاق میتوانند از بحران، پلی برای رشد بسازند؟
- برگزاری انتخابات پنجمین دوره شورای مرکزی و هیأت بازرسان بهصورت الکترونیکی
- گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت
- ۳۰۰۰ مشاور تخصصی سالمندان در سراسر کشور تربیت میشوند
- ششمین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- تأثیر انجمنهای روانشناسی در سلامت خانوادههای ایرانی هنگام بحران
- تأثیر گرمای هوا بر سلامت روان
- ارزیابی جنگ 12 روزه از نظر روانشناسی
- فردی که به فکر خودکشی است، همزمان نمیخواهد بمیرد!
- مرز میان پزشکی و روانپزشکی یا تاکید بر تمامیت انسان