آویشن یکی از سبزیجات معطر بسیار مفید است که کاربردهای فراوانی در آشپزی دارد. استفاده از آویشن میتواند نیاز به مصرف نمک را در غذاها کاهش دهد. عطر غالب آویشن باعث بهبود کیفیت غذا میشود و همین ویژگی میتواند نیاز به مصرف بیشازحد نمک در پختوپز را کاهش بدهد.
خبرهای داغ
- مواردی از تروما و آسیبهای روحی ناشی از جنگ و خشونت در میان کودکان غزه
- چگونه فرزندان طلاق میتوانند از بحران، پلی برای رشد بسازند؟
- برگزاری انتخابات پنجمین دوره شورای مرکزی و هیأت بازرسان بهصورت الکترونیکی
- گرامیداشت روز پزشک در شبکه سلامت
- ۳۰۰۰ مشاور تخصصی سالمندان در سراسر کشور تربیت میشوند
- ششمین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- تأثیر انجمنهای روانشناسی در سلامت خانوادههای ایرانی هنگام بحران
- تأثیر گرمای هوا بر سلامت روان
- ارزیابی جنگ 12 روزه از نظر روانشناسی
- فردی که به فکر خودکشی است، همزمان نمیخواهد بمیرد!