کنجد از دوران باستان بهدلیل دارا بودن بسیاری از خصوصیات مثبت توسط مادران شیرده استفاده میشده است و مادران شیرده این دانه جادویی را به اشکال مختلف در رژیم غذایی خود وارد میکردند. با این حال اما هنگام شیردهی به کودک لازم است برخی قوانین تغذیهای خاص مد نظر گرفته شوند.
خبرهای داغ
- مصرف «گُل» به «جنون» ختم میشود
- راز ماندگاری معلمان در ذهن دانشآموزان
- استقرار کارشناسان سلامت روان در هتلهای آسیبدیدگان جنگ
- نوشتن چطور دردهای ما را درمان میکند؟
- تنش و تاب آوری نوجوانان
- تربیت کودک بدون داد زدن سر او
- آیا خیانت زناشویی ماهیتی تروماتیک دارد؟
- بررسی تفاوت بین دلبستگی و وابستگی
- ایدهها از کجا میآیند؟
- سکوت بعنوان یک ضرورت مدرن