کنجد از دوران باستان بهدلیل دارا بودن بسیاری از خصوصیات مثبت توسط مادران شیرده استفاده میشده است و مادران شیرده این دانه جادویی را به اشکال مختلف در رژیم غذایی خود وارد میکردند. با این حال اما هنگام شیردهی به کودک لازم است برخی قوانین تغذیهای خاص مد نظر گرفته شوند.
خبرهای داغ
- از تپش قلب تا نشخوار فکری: راههایی برای مهار اضطراب این روزها
- ارائه خدمات روانی و مشاورهای آموزش و پرورش به دانشآموزان با خط ۱۵۷۰
- تلفن همراه چگونه میتواند اضطراب شما را در زمان بحران کاهش دهد؟
- کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید
- اطلاعیه سازمان نظام روانشناسی در ارتباط با حمله رژیم صهیونیستی به کشور
- لزوم مراقبت از سلامت روان در حوادث
- افسردگی در این سنین اوج می گیرد/ درمان افسردگی فقط با دارو نیست!
- روز جهانی مبارزه با کار کودکان
- راهنمایی روانشناسان برای روزهای پراسترس و شرایط جنگی
- چرا وقتی بر کاری تمرکز میکنید، صدای موسیقی را کم میکنید؟