تریگلیسرید یکی از انواع چربیها است که بیشتر ذخایر چربی بدن را تشکیل میدهد و در مواد غذایی مختلفی مانند کره، مارگارین و روغنها یافت میشود. بالا بودن سطح تریگلیسرید در خون هم بهعنوان یکی از عوامل خطر برای ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت شناخته میشود.
خبرهای داغ
- شرط ضروری شرکت در آزمون صلاحیت حرفه ای
- آغاز ثبت نام در کلاس کنکور روانشناسی و مشاوره دکتر محمدی (نگاره)
- خطر پیری مغز در افراد مبتلا به اوتیسم بیشتر نیست
- افزایش خودآسیبرسانی در نوجوانان طی سالهای اخیر
- مغز انسان موسیقی را به صورت فیزیکی تجسم میکند
- شناخت ویژگیها و چالشهای تربیتی دوقلوها
- رابطه معنادار بین افسردگی و حضور بیشتر در فضای مجازی
- چطور به «از سال جدید»های خود پایبند بمانیم؟
- چند باور نادرست درباره ریزش مو
- پیشنهاد عارف در دیدار با جمعی از اعضای انجمن روانشناسان برای تشکیل شورای عالی سلامت روان
بدن ما بعد از مصرف غذاها، کالریهای اضافی را به تریگلیسرید تبدیل کرده و آنها را بهعنوان منبع انرژی در سلولهای چربی ذخیره میکند. درحالی که تریگلیسرید از منابع انرژی مهم برای بدن است اما بالا بودن سطح آن در خون میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهد.