تریگلیسرید یکی از انواع چربیها است که بیشتر ذخایر چربی بدن را تشکیل میدهد و در مواد غذایی مختلفی مانند کره، مارگارین و روغنها یافت میشود. بالا بودن سطح تریگلیسرید در خون هم بهعنوان یکی از عوامل خطر برای ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت شناخته میشود.
خبرهای داغ
- ویژه برنامه های شبکه سلامت برای اربعین حسینی
- بیمه تکمیلی ویژه اعضای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور
- تاثیر بیتفاوتی و جایگاه آن در روابط زناشویی
- مصرف «گُل» به «جنون» ختم میشود
- راز ماندگاری معلمان در ذهن دانشآموزان
- استقرار کارشناسان سلامت روان در هتلهای آسیبدیدگان جنگ
- نوشتن چطور دردهای ما را درمان میکند؟
- تنش و تاب آوری نوجوانان
- تربیت کودک بدون داد زدن سر او
- آیا خیانت زناشویی ماهیتی تروماتیک دارد؟
بدن ما بعد از مصرف غذاها، کالریهای اضافی را به تریگلیسرید تبدیل کرده و آنها را بهعنوان منبع انرژی در سلولهای چربی ذخیره میکند. درحالی که تریگلیسرید از منابع انرژی مهم برای بدن است اما بالا بودن سطح آن در خون میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهد.