5 اشتباهی که هنگام کاهش تری‌گلیسرید انجام می‌دهید!

5 اشتباهی که هنگام کاهش تری‌گلیسرید انجام می‌دهید!

تری‌گلیسرید یکی از انواع چربی‌ها است که بیشتر ذخایر چربی بدن را تشکیل می‌دهد و در مواد غذایی مختلفی مانند کره، مارگارین و روغن‌ها یافت می‌شود. بالا بودن سطح تری‌گلیسرید در خون هم به‌عنوان یکی از عوامل خطر برای ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت شناخته می‌شود.

5 راهکار تغذیه‌ای برای کاهش تری‌گلیسرید خون

5 راهکار تغذیه‌ای برای کاهش تری‌گلیسرید خون

بدن ما بعد از مصرف غذاها، کالری‌های اضافی را به تری‌گلیسرید تبدیل کرده و آنها را به‌عنوان منبع انرژی در سلول‌های چربی ذخیره می‌کند. درحالی که تری‌گلیسرید از منابع انرژی مهم برای بدن است اما بالا بودن سطح آن در خون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.