حلیم یکی از میان وعده های مقوی در ماه رمضان است که برخی در وعده سحر و برخی در وعده افطار این غذا را میل می کنند اما هنگام خوردن حلیم باید این چیزهارا بدانید.
خبرهای داغ
- نقش حیاتی و مسئولیت اجتماعی روانشناسان در بحران
- سلامت معنوی، بُعدی مهم از سلامت انسان
- دکتر حاتمی خبر از راهاندازی «ستاد امنیت روان و آرامبخشی» در استانها داد
- فرآیند شکلگیری خودکشی
- ۱۲ علامت اضطراب جنگی؛ چگونه روان فرزندانمان را نجات دهیم؟
- تاثیر جنگ بر سلامت روان
- بیانیه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
- چگونه از دوران سختیها گذر کنیم؟
- عوارض موج انفجار بر سلامتی/ راهکارهای مقابله با آن
- بررسی تأثیر تجارب خانوادگی در شکلگیری رفتارهای پرخطر
آش رشته سرشار از انواع ویتامین ها، پروتئین ها و کربوهیدرات است به همین دلیل فواید بسیار زیاد و بی نظیری برای سلامت بدن دارد.
حلیم یکی از غذاهای پر ویتامین است که بسیاری از مردم ایران آن را پ به عنوان نذری می پزند .حلیم علاوه بر فوایید برای برخی افراد مثل بیماران قلبی مضر است.