تغییر صدا دلایل متفاوتی دارد اما نوع خاصی از تغییر در صدا وجود دارد که نشانه ی سرطان است و آگاهی از آن به تشخیص سریع تر سرطان کمک بسزایی میکند.
- چرا نوجوانان دچار اضطراب میشوند؟ +نشانهها و علائم
- نقش حیاتی و مسئولیت اجتماعی روانشناسان در بحران
- سلامت معنوی، بُعدی مهم از سلامت انسان
- دکتر حاتمی خبر از راهاندازی «ستاد امنیت روان و آرامبخشی» در استانها داد
- فرآیند شکلگیری خودکشی
- ۱۲ علامت اضطراب جنگی؛ چگونه روان فرزندانمان را نجات دهیم؟
- تاثیر جنگ بر سلامت روان
- بیانیه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
- چگونه از دوران سختیها گذر کنیم؟
- عوارض موج انفجار بر سلامتی/ راهکارهای مقابله با آن
تا به حال چیزی در مورد گره تارهای صوتی شنیده بودید ؟ مشکلی که شاید فرد مبتلا به هیچ وجه اطلاعی در مورد آن ندارد و نشانه های آن را با گرفتگی گلو اشتباه می گیرد.
بهترین راه درمان و کاهش گرفتگی صدا، سکوت است. صحبت، حتی در حد زمزمه هم سبب تحریک تارهای صوتی و وارد آمدن فشار به آنها می شود و بهبود آن را به تاخیر می اندازد.
خشن شدن صدا یا بیماری لارنژیت به دلیل استفاده بیش از حد از تارهای صوتی یا عفونت های باکتریایی ایجاد می شود که با مصرف آنتی بیوتیک ها درمان می شود.
درمان گرفتگی صدا به روش های مختلف سنتی و دارویی انجام می شود همچنین در زمان گرفتگی صدا برخی مواد غذایی می توانند در تشدید و یا کاهش گرفتگی صدا موثر باشند که با آنها آشنا می شوید.
خشونت در صدا بدون علت و برای طولانی مدت را می توان شایع ترین علامت بروز سرطان حنجره دانست و استعمال سیگار، مصرف بیش از حد الکل و نیز تماس با مواد شیمیایی و برخی ویروس ها زمینه ساز ابتلا به این بیماری بیان کرد.
علت گرفتگی صدا در صبح مربوط به اتفاقاتی است که در زمان خواب در گلوی ما رخ می دهد و بعد از بیدار شدن منجر به تولید صدایی ناخوشایند و گوشخراش هنگام صبح می شود.
گرفتگی صدا میتواند آغازی برای بروز بیماری خطرناک سرطان حنجره باشد. پس باید هرگونه گرفتگی و تغییر صدا جدی گرفته شود.