تغییر صدا دلایل متفاوتی دارد اما نوع خاصی از تغییر در صدا وجود دارد که نشانه ی سرطان است و آگاهی از آن به تشخیص سریع تر سرطان کمک بسزایی میکند.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
تا به حال چیزی در مورد گره تارهای صوتی شنیده بودید ؟ مشکلی که شاید فرد مبتلا به هیچ وجه اطلاعی در مورد آن ندارد و نشانه های آن را با گرفتگی گلو اشتباه می گیرد.
بهترین راه درمان و کاهش گرفتگی صدا، سکوت است. صحبت، حتی در حد زمزمه هم سبب تحریک تارهای صوتی و وارد آمدن فشار به آنها می شود و بهبود آن را به تاخیر می اندازد.
خشن شدن صدا یا بیماری لارنژیت به دلیل استفاده بیش از حد از تارهای صوتی یا عفونت های باکتریایی ایجاد می شود که با مصرف آنتی بیوتیک ها درمان می شود.
درمان گرفتگی صدا به روش های مختلف سنتی و دارویی انجام می شود همچنین در زمان گرفتگی صدا برخی مواد غذایی می توانند در تشدید و یا کاهش گرفتگی صدا موثر باشند که با آنها آشنا می شوید.
خشونت در صدا بدون علت و برای طولانی مدت را می توان شایع ترین علامت بروز سرطان حنجره دانست و استعمال سیگار، مصرف بیش از حد الکل و نیز تماس با مواد شیمیایی و برخی ویروس ها زمینه ساز ابتلا به این بیماری بیان کرد.
علت گرفتگی صدا در صبح مربوط به اتفاقاتی است که در زمان خواب در گلوی ما رخ می دهد و بعد از بیدار شدن منجر به تولید صدایی ناخوشایند و گوشخراش هنگام صبح می شود.
گرفتگی صدا میتواند آغازی برای بروز بیماری خطرناک سرطان حنجره باشد. پس باید هرگونه گرفتگی و تغییر صدا جدی گرفته شود.