- طنز؛ مکانیسم دفاعی روان برای مقابله با بحرانها و حفظ سلامت روان!
- تفاوت تنبلی، خستگی و فرسودگی چیست؟
- رواندرمانی در دل بحران؛ روایت یک روانشناس از ۱۲ روز اضطراب مداوم
- آسیب پذیری چیست؟
- انتصاب سرپرست مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس
- چگونه فرزندانمان را مسئولیت پذیر بار بیاوریم؟
- علت حسادت چیست؟
- بررسی مهمترین مسائل خانواده در زمان بحران
- ابتلا به این بیماریها میتواند خطر افسردگی را دو برابر کند
- تفاوت نقاشی کودکان شاد و غمگین
اگر شما جزو آن دسته از بانوانی هستید که دوست دارید خون اهدا کنید باید شرایط و نکات مهم قبل و بعد از اهدای خون را بدانید و رعایت کنید.
اهدای خون و تزریق به موقع آن به بیماران و مصدومان بسیار حیات بخش است. اما نباید از یاد برد که در میان اهدا کنندگان افرادی هم هستند که به دلیل داشتن بیماری های زمینه ای یا عفونی، خونشان برای اهدا مناسب نیست.
اگر می خواهید به بدن خودتان کمک کنید یا بیماری هایتان را درمان کنید حجامت برای شما مفید است و اهدای خون برای کمک کردن به دیگران و جلوگیری از سکته خوب است.
انتقال خون یا همان اهدای خون، دارای تاریخچه بلند مدت به همراه فراز و نشیب های مختلفی است که قطعا ماجرای اولین اهدای خون می تواند برای شما جالب باشد.
علیرغم تمام مزیت و فوایدی که اهدای خون برای ما و هم نوعانمان دارد، باید قبل و بعد از اهدای خون برخی نکات اساسی را رعایت کنید که این موارد عبارتند از ...
برخی از خانم ها به طور منظم خون اهدا می کنند. اما باید بدانند اهدای خون شرایط خاصی برای زنان دارد و این کار برای سلامت بعضی از آن ها مضر است.
داشتن آگاهی و آشنایی کامل با فرآیند اهدای خون شاید برای کسانی که قرار است بار اول اقدام به انجام این کار کنند، به کاهش میزان اضطرابشان کمک بسزایی کند.
بسیاری از افراد برای نجات کسانی که به دلیل بیماری به خون احتیاج دارند برای اهدای خون به بیمارستان ها مراجعه می کنند اما این افراد باید بدانند اهدای خون برای سلامت بدن آن ها هم مزایا و معایبی دارد.
آکنه بیماری پوستی است و اغلب بر روی صورت، گردن، پشت و شانه ها ظاهر می شود و اهدای خون هم تاثیری در درمان آکنه ندارد.