با شروع فصل پاییز و زمستان افراد زیادی شروع به تهیه ترشیجات کرده تا همراه غذا میل کنند اما نمی دانند که خوردن بیش از حد ترشی برای سلامت بدن مضراتی دارد.
خبرهای داغ
- ابعاد روانی تاب آوری کودکان در زمان جنگ
- روشهای تابآوری کودکان هنگام جنگ
- اهمیت ارتقاء سواد رسانه ای در جنگ
- تابآوری اجتماعی در زمان جنگ
- از تپش قلب تا نشخوار فکری: راههایی برای مهار اضطراب این روزها
- ارائه خدمات روانی و مشاورهای آموزش و پرورش به دانشآموزان با خط ۱۵۷۰
- تلفن همراه چگونه میتواند اضطراب شما را در زمان بحران کاهش دهد؟
- کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید
- اطلاعیه سازمان نظام روانشناسی در ارتباط با حمله رژیم صهیونیستی به کشور
- لزوم مراقبت از سلامت روان در حوادث
خوردن خیارشور لذتبخش است ولی عوارض و مضراتی هم دارد که اخیرا با عنوان سرطان زا بودن از آن عنوان می کنند. آیا واقعا خیارشور موجب ابتلا به سرطان می شود یا نه می توان بدون ترس این دسر خوشمزه را خورد.
مصرف ترشی به همراه غذا هیچ گونه ارزش غذایی ندارد و نمک موجود در ترشی یکی از عوامل خطر برای سلامتی بدن است.
خواص ترشیجات هم در طب سنتی و هم در مدرن به اثبات رسیده است.هر ترشی از خواص مختص به خودش برخوردار است می دانید این خواص شامل چیست؟
ترشی و شور غذاهای تخمیر شده پرطرفداری هستند که بحث فایده و ضرر انها همیشه در ذهن مصرف کنندگان وجود داشته است.