غذا وسیلهاى براى تامین احتیاجات بدن انسان است که بدون آن سلامت انسان تامین نمیشود اما اگر در مصرف همین غذا اسراف شود یعنى کسى اقدام به پرخورى کند، سلامتش به خطر میافتد و عوارض و بیمارىهایی را در پى دارد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
غذا وسیلهاى براى تامین احتیاجات بدن انسان است که بدون آن سلامت انسان تامین نمیشود اما اگر در مصرف همین غذا اسراف شود یعنى کسى اقدام به پرخورى کند، سلامتش به خطر میافتد و عوارض و بیمارىهایی را در پى دارد.
آیا تا حالا به این موضوع فکر کردهاید که وقتی در وعده شام پُرخوری میکنید، چه اتفاقی برای بدن میافتد؟! بعضی افراد فکر میکنند که پُرخوری هرگز مشکلی برای بدن بهوجود نمیآورد اما شاید آشنا شدن با پیامدهای این کار نادرست برای بدن باعث شود که دیگر در خوردن غذاها زیادهروی نکنید.
اگر بعد از مصرف غذای چرب یا پرخوری احساس سنگینی دارید، برای هضم سریع غذا و پیشگیری از عوارض پرخوری از این روش های طبیعی و سالم استفاده کنید.
یکی از بدترین عادات غذایی که باعث افزایش وزن هم می شود، پرخوری های آخر شب می باشد. برای مهار و ترک عادت پرخوری شبانه از این ترفندهای ساده استفاده کنید.
پرخوری می تواند اعصاب و خواب شما را تحت تاثیر قرار دهد از عوارض آن می توان به تعریق بسیار و به هم ریختن معده اشاره کرد همچنین باعث گاز معده می شود.
در حالی پرخوری قبل خواب برای برخی افراد تبدیل به عادت شده است که عوارض جدی را به همراه دارد، به طوری که بیماری قلبی و سکته مغزی تنها دو نمونه از این عوارض است!
پرخوری عصبی یا بولیمیا اختلالی است که فرد بیش از حد غذا میخورد و بعد از خوردن به دلیل ترس از چاقی از طریق روش های خطرناک می خواهد پرخوری را جبران کند.
وقتی عصبی هستم بیشتر می خورم ، جمله ای که بسیار شنیده اید و شاید هم دچار آن هستید و متخصصان آن را بولیمیا می نامند. برخی از نشانه های پرخوری عصبی باید شما را نگران کنند.
با دانستن این موضوع که “پرخوری” شبانه شما را به دیابت نزدیک میکند قطعا برای وعده های غذایی خود بیشتر فکر خواهید کرد.