فرد مبتلا به خودارضایی جسم و روح خود را در معرض دهها عارضه و مشکل قرار می دهد. نوجوانی که درگیر خودارضایی است نیاز به کسی دارد که بتواند از راه درست او را برای ترک یاری کند.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
خود ارضایی یکی از انحرافات جنسی بسیاری از جوانان می باشد و مشکلات زیادی را برای سلامت جسم و روح آن ها به وجود می آورد که باید با روش های مناسب برای جلوگیری و ترک این عادت تلاش کنند.
“خود ارضایی” مرد و زن ندارد و دختران و پسران هم خود را با این رفتار اشتباه در معرض از دست دادن زیبایی و ریزش شدید مو در کنار سرطان های مختلف قرار می دهند که باید درمان شود.
خودارضایی وسواسی نوعی خودارضایی اجباری است که فرد ممکن است مبتلا به افسردگی باشد. برای ترک خودارضایی وسواسی ابتدا باید علت و زمان خطر آن را پیدا کنید.
جنب نشدن مردان می تواند دلایل مختلفی مانند رژیم غذایی و شرایط جسمی روحی نامناسب داشته باشد و اگر محتلم نشدن آقایان طولانی مدت باشد عوارضی برای آن ها دارد.
اندیشمندان غربی اکنون از چیزی به نام «خویشتنداری جنسی » یاد می کنند. شعار این اندیشمندان این است: «فقط خویشتنداری جنسی، تا هنگام ازدواج».
خودارضایی در تمام سنین مضراتی را برای فرد در برقراری رابطه زناشویی و رسیدن به رضایت در رابطه جنسی ایجاد می کند که گاهی این عوارض زودانزالی می باشد.