حمله ایسکمی گذرا (TIA) که سکته کوچک نیز نامیده میشود، زمانی اتفاق میافتد که جریان خون در بخشی از مغز برای مدت کوتاهی متوقف شود.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
روشی که سکته مغزی بدن و مغز را تغییر میدهد کاملاً فردی است و عوامل بسیاری در هنگام بهبودی موثر هستند. اما یک چیز ثابت است: سکته مغزی ویرانگر است. حدود 10 درصد از افرادی که سکته مغزی میکنند تقریباً به طور کامل بهبود مییابند. 25 درصد با اختلالات جزئی بهبود مییابند و 40 درصد دارای اختلالات متوسط تا شدید پایدار هستند که نیاز به مراقبت ویژه دارند.
این روزها یکی از رایج ترین دلایل مرگ و میر انسان ها سکته مغزی است. با دانستن دلایل اصلی سکته مغزی می توانید از این اتفاق جلوگیری کنید.
در حالی که هیچ راه مطلقی برای دانستن اینکه آیا در طول زندگی خود دچار سکته مغزی خواهید شد یا خیر وجود ندارد، اما نشانههایی وجود دارد که نشان میدهد در معرض خطر بیشتری برای سکته هستید.
مواد غذایی که مصرف میکنید ممکن است خطر بروز سکته مغزی را در شما افزایش دهد بنابراین باید این مواد غذایی را بشناسید و برای پیشگیری از سکته از آنها پرهیز کنید.
دقایق اولیه بعد از بروز سکته فرد زمان حساسی است، به همین دلیل اطلاع داشتن از اقدامات و کمک های اولیه سکته مغزی بسیار حائز اهمیت می باشد.
سکته مغزی در دنیا دومین علت مرگ انسان به شمار میرود. اما به راستی چه عواملی سبب بروز سکته مغزی میشوند و روشهای پیشگیری و درمان سکته مغزی چیست؟
علائمی مشابه میان سکته مغزی و حمله قلبی و انسداد قلب وجود دارد که گاه ممکن است فرددر تشخیص آن دچار اشتباه شود بهتر است آن ها را بشناسید.
از علائم و علل ایجاد تومور تا راه های درمان انواع تومور مغزی
پیشگیری و بیماریها سکته مغزی تومور مغزیتومور مغزی یک توده غیر طبیعی در مغز یا رشد غیر طبیعی سلول هاست که در دو نوع خوش خیم و بدخیم تشخیص داده می شود و درمان تومور به نوع و اندازه آن بستگی دارد.
بلوغ زودرس خطر ابتلا به سکته مغزی در دختران را افزایش می دهد
پیشگیری و بیماریها سکته مغزی بلوغ زودرسدخترانی که قبل از 14 سالگی به بلوغ زودرس می رسند بیش از سایر نوجوانان در خطر بروز سکته مغزی قرار می گیرند.