ممکن است شماهم به دلیل موقعیت شغلی که دارید جز افرادی باشید که زیاد می نشینند، بهتر است بدانید زیاد نشستن عوارض جدی و جبران ناپذیری برای سلامتی شما دارد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
افراد شاغل زمان زیادی را پشت میز می نشینند این بی تحرکی باعث بروز بیماری های جدی در شما می شود و زیاد نشستن بطور خطرناکی سلامت شما را به خطر می اندازد.
نشستن طولانی خطرناک است و پر از عوارض پس باید از همین لحظه این عادت مضر برای بدن را ترک کنید تا تاثیرات مثبت آن روی جسم و روان خود را ببینید.
زیاد نشستن مشکلات زیادی برای افراد ایجاد می کند اما در زنان نشستن طولانی مدت عوارض و اثرات جبران ناپذیر و بیشتری دارد که باید بدانید.
بسیاری از افراد به نشستن های طولانی مدت در محل کار عادت دارند، اما بهتر است از این موضوع مطلع باشید که نشستن زیاد موجب ایجاد مشکلاتی برای سلامتی می شود.
اگر به مدت طولانی پشت میز می نشینید بدون شک کمر درد را تجربه کرده اید پس با راهکارهای بهبود کمر درد حاصل از نشستن آشنا شوید.
اغلب افراد هنگام نشستن روی صندلی ناخودآگاه پاها را روی هم میندازند و این مدل نشستن در حالی برای آن ها تبدیل به عادت شده است که عوارض جدی را به همراه دارد.
نشستن های طولانی مانند نشستن پای تلویزیون و نشستن در طول سفر ریسک لختگی خون را دو برابر میکند.
نشستن طولانی مدت فرایند التهاب را در بدن افزایش می دهد اما مصرف برخی از اقلام غذایی می تواند برخی از مخاطرات بهداشتی ناشی از این روند از جمله التهاب را کم کند.
مادران باردار برای پیشگیری از بروز واریس از ایستادن طولانی مدت یا نشستن در حالتی که پاها آویزان یا یک پا بر روی پای دیگر قرار دارد، خودداری کنند و روزانه در حدود دو تا سه بار دراز کشیده و پاها را بالاتر از سطح بدن قرار دهند.