وز وز یا سوت کشیدن گوش مشکلی است که اگر به طور مداوم تکرار شود نگران کننده است و نشان دهنده وجود بیماری در بدن می باشد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
“داکسی سایکلین” (Doxycycline) نوعی آنتی بیوتیک از دسته تتراسایکلین می باشد. این دارو یک داروی ضد باکتریایی رایج می باشد که برای درمان عفونت های گوناگون از قبیل آکنه (جوش )، عفونت گوش میانی ، سایر عفونت های پوست و ... کاربرد دارد.
شستشوی گوش برای از بین بردن جرم های درون گوش لازم است زیرا انباشت جرم های بیش از اندازه درون گوش باعث گوش درد و در نتیجه از دست دادن موقت شنوایی می شود.
اگر کودک شما تب دارد و مدام گوش خود را می کشد حتما دچار چرک و عفونت گوش شده است شما می توانید خیلی راحت در خانه با مواد طبیعی و گیاهی آن را درمان کنید.
عفونت گوش در تابستان شایع تر است و استفاده از هدفون و شستن گوش با صابون از دلایل اصلی عفونت گوش می باشند، البته روش هایی برای جلوگیری و درمان عفونت گوش تابستانی وجود دارد.
در محیط باشگاه به دلیل وجود آلودگی و جرم ممکن است به برخی از بیماری ها مبتلا شوید ایا میدانید این بیماری باشگاه شامل کدام بیماری ها می شود.
دیگر برای تشخیص عفونت گوش کودکتان نیاز نیست که به پزشک مراجعه کنید کافیست با تهیه یک دستگاه در خانه عفونت گوش را شناسایی کنید.
آزیترومایسین یک آنتی بیوتیک است که با باکتریها مقابله می کند. “آزیترومایسین” در درمان انواع عفونت های باکتریایی از جمله عفونت های مجاری تنفسی ، عفونت های پوست،التهاب گوش میانی، عفونت های تناسلی بدون درگیری کلامیدیایی و التهاب غیر گونوکوکی پیشابراه استفاده می شود.
“آموکسی سیلین” یکی از آنتی بیوتیک های خانواده پنی سیلین است که به صورت کپسول تولید می شود. این دارو باعث تخریب یا توقف رشد بعضی از باکتری ها می شود و برای درمان چند نوع بیماری عفونی تجویز می شود، اما به طور کلی تاثیری در درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا و دیگر بیماری های ویروسی ندارد.
عفونت گوش میانی در کودکان در صورت عدم تشخیص و درمان به موقع میتواند عامل مهم ایجاد کم شنوایی در کودکان باشد.