جرم گوش بسته به جایی که در آن رفت و آمد دارید می تواند رنگ های مختلفی داشته باشد این جرم ها گاهی برای شنوایی افراد مشکل ایجاد می کنند.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
جرم های موجود در گوش موجب گرفتگی گوش ها می شود و اگر جرم های داخل گوش پاکسازی نشوند فرد با مشکلات شنوایی روبرو خواهد شد.
متخصصان گوش، حلق بینی برخی از مشکلات را با توجه به غلظت و رنگ جرم گوش تشخیص می دهند. اینکه گاهی جرم گوش بوی بد می دهد یا غلیظ می شود نشانه مشکلی است که باید جدی گرفت.
جرم گوش از فرو رفتن آلودگی، گرد و خاک و دیگر ذرات دیگر به قسمت های میانی گوش جلوگیری می کند و به حفظ سلامت گوش کمک میکند.
تمیز کردن جرم گوش بعد از استحمام و یا در طول روز با گوش پاک کن توصیه نمی شود و متخصصان گوش و حلق روش های بهتری را برای این منظور پیشنهاد می کنند.
جرم گوش یا همان ماده ی زرد رنگ چسبنده ای که توسط سلول های موجود در گوش ترشح می شود یک سد محکم در برابر آلودگی هاست که برای پاک کردن آن باید دقت بیشتری کنیم که دراین زمینه نکاتی را در ادامه می خوانید.
جرم گوش به طور طبیعی و خودبه خود به سمت بیرون حرکت کرده و از مجرای گوش خارج می شود بنابراین نیازی به دستکاری برای خروج آن وجود ندارد.