دریافت پروتئین بیش از حد می تواند بر نرخ چربی گیری بدن و همچنین افزایش مواد سمی داخل بدن بیافزاید و عوارض زیادی را برای بدن در پی داشته باشد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
یکی از دغدغه های رژیم مبتنی بر پرهیز از خوردن مواد گوشتی و رویکرد به مصرف گیاهان یا همان گیاهخواری، تامین پروتئین لازم برای بدن است. در این نوشتار هفت منبع سرشار از این ماده معدنی معرفی شده است.
کسانی که سکته مغزی کردهاند در غذای خود لوبیا را قرار دهند خوراک لوبیا فشارخون را پایین میآورد و همچنین خوراک لوبیا باعث کم شدن کلسترول خون میگردد.
کمبود پروتئین در بدن باعث ریزش مو و احساس گرسنگی و اختلالات خواب می شوند با مصرف سبزیجاتی مثل اسفناج و قارچ این کمبود خطرناک در بدن را رفع کنید.
درست است که محصولات گوشتی منبع فوق العاده ی پروتئین محسوب می شوند اما کم نیست تعداد میوه و سبزی جاتی که حاوی این ماده ی پروتئینی هستند.در این مطلب تعدادی از گیاهان سرشار از پروتئین معرفی خواهند شد.
اگرچه رژیم های غذایی سرشار از پروتئین برای فرو نشاندن اشتها، ساخت عضلات، و حفظ سوخت و ساز سالم ضروری هستند، اما مصرف بیش از اندازه آن برای بدن مضر است.
گیاهخواران افرادی هستند که نه تنها از گوشت بلکه از هیچ محصول حیوانی استفاده نمی کنند،بنابراین این افراد باید پروتئین مورد نیاز بدن خود را از سبزیجاتی که مصرف می کنند دریافت کنند درنتیجه باید از پروتئین های موجود در سبزیجات آگاه باشند.
پروتئین ها از موادی هستند که در بدن وظایف بسیاری مهمی دارند و امروزه بسیاری از افراد یا پروتئین کمی مصرف می کنند یا پروتئین مصرف نمی کنند که این می تواند خطرناک باشد.
محققان با کشف پروتئینی سرطان کبد را متوقف کردند، سرطان کبد سالانه تعداد بسیاری از مردم را به کام مرگ می کشاند.
ناباروری مردان یکی از مشکلاتی است که رو به افزایش است اما پزشکان با تحقیقات فراوان درمان جدیدی با استفاده از پروتئین موش برای این مشکل یافته اند.