پروتز مو روشی است برای درمان کم پشتی مو بدون جراحی و کاشت، که قطعا مثل هر روش دیگری پیش از انجام بایستی حقایقی را درباره اش بدانیم.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
کاشت مو هم مانند تمامی عمل های دیگر عوارضی دارد، یکی از این عوارض جوش سر بعد از کاشت است که بسیاری از این مشکل رنج می برند و به دنبال راههای درمان هستند.
کاشت موی بیو فایبر یکی از روش هایی است که میتوانید دوباره موهای خوب و پرپشتی داشته باشید اما حتما باید قبل از انجام آن، از عوارضش اطلاع داشته باشید.
کاشت مو بایوفایبر روشی جدید برای درمان طاسی و کم پشت شدن مو که این روزها مورد استقبال قرار گرفته است اما قبل از انتخاب این روش باید از تمام حقایق آن مطلع شوید.
اغلب زنان و مردانی که کاشت مو و ابرو انجام می دهند، بعد از مدتی ریزش مو و ابرو را تجربه می کنند که طبیعی می باشد اما روش هایی وجود دارد که از ریزش مو جلوگیری می کند.
متخصصان پوست و مو در کشور آمریکا به تازگی روشی نوین برای کاشت موهای ضخیم ابداع کردند .
پیوند موی طبیعی از جمله اعمال جراحی پزشکی است که عوارض اندکی دارد. ولی برای جلوگیری از عوارض احتمالی باید نکاتی را قبل و بعد از عمل جراحی رعایت کرد.
بعد از کاشت مو داشتن تغذیه مناسب شامل مواد مورد نیاز برای رشد موها و همچنین پرهیز از مصرف خوراکی های مضر لازم و ضروری است.
عمل کاشت مو بسیار حساس می باشد و ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد، همچنین باید به مراقبت های لازم بعد از کاشت مو توجه ویژه ای داشت.
کاشت مو از روش هایی برای درمان ریزش مو است که در چند دهه اخیر استفاده می شود، اگر قصد کاشت مو دارید در این مقاله با بهترین روش کاشت مو آشنا شوید.