- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
امبر پیرسون در زندگی روزمره خود به هر چیز که دست میزد احساس کثیفی میکرد و چاره آن را شستشوی مکرر میدید تا جایی که پوست دستهایش به همین خاطر از بین رفته بودند. این رفتار نتیجه ابتلا به اختلال ناتوانکنندهای بود که با عنوان اختلال وسواس فکری-اجباری (OCD) شناخته میشود. این زن آمریکایی که به بیماری صرع نیز مبتلا است، حالا اما به لطف کاشت یک ایمپلنت مغزی انقلابی از ناحیه هر دو اختلال درمان شده است.
وسواس در هر سن و سالی که برای افراد اتفاق می افتد، بسیار آزاردهنده است و از نظر روانی و جسمی فرد را دچار مشکل می کند. وسواس در سالمندان نیز بروز کرده و علایم خاص خود را دارد.
آشنایی با داروی هالوپریدول
پیشگیری و بیماریها دلشوره و اضطراب وسواس عوارض داروها اسکیزوفرنی(شیزوفرنی)“هالوپریدول” را می توانید همراه با غذا یا حتی بدون مصرف غذا نیز مصرف کنید و یا اینکه دارو را طبق دستور داده شده از سوی پزشک مصرف نمایید.
وسواس داشتن در زندگی مشترک ممکن است به صورت وسواس فکری و خیانت وجود داشته باشد و فرد مدام احساس خیانت دیدن را داشته باشد.
وسواس اجباری را میتوان نوعی از شایع ترین اختلالات در زنان و مردان دانست, این اختلال در سنین مختلف ایجاد میشود.
افسردگی و دیگر اختلالات روانی مانند وسواس از رایج ترین اختلالات هستند که نسبت به جنسیت افراد شیوع آن بیشتر یا کمتر می باشد این بخاطر تفاوت هورمونی می باشد.