نودل و میزان خطر مصرف آن

نودل و میزان خطر مصرف آن

رشته فرنگی یا همان نودل بدلیل داشتن طعم خوبی و راحتی تهیه آن تبدیل به غذایی شده که اغلب مصرف می شود و به عبارتی جایگزین غذاهای سالم شده است، اما مصرف بی رویه آن موجب افزایش بروز تغییرات متابولیک و بیماری های قلبی و سکته شود.

نودل و میزان خطر مصرف آن

نودل و میزان خطر مصرف آن

رشته فرنگی یا همان نودل بدلیل داشتن طعم خوبی و راحتی تهیه آن تبدیل به غذایی شده که اغلب مصرف می شود و به عبارتی جایگزین غذاهای سالم شده است، اما مصرف بی رویه آن موجب افزایش بروز تغییرات متابولیک و بیماری های قلبی و سکته شود.

برای پیشگیری و جلوگیری ازسکته و حمله قلبی چقدر گردو بخوریم؟

برای پیشگیری و جلوگیری ازسکته و حمله قلبی چقدر گردو بخوریم؟

متاسفانه سن بروز حمله قلبی در بین زنان و مردان روز به روز در حال کاهش و آمار مرگ و میر ناشی از سکته و حملات قلبی در حال افزایش است. محققان میزان مناسب مصرف گردو را برای جلوگیری از بیماری های قلبی اعلام کردند.