همه انسان ها بیمار می شوند اما هر بیماری قبلا از حاد شدن یک سری نشانه ها دارد که اگر آنها را جدی بگیرید بیماریتان شروع نشده تمام خواهد شد.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
ادرار یک انسان سالم معمولا زرد تا کهربایی تیره و صاف است، اما عواملی باعث می شود که ادرار کف آلود شود، برای درمان و پیشگیری بهتر است این عوامل را بشناسید.
ادرار نقش مهمی در تشخیص مشکلات بدن دارد و دانستن اطلاعات ناگفته درباره ادرار تاثیر زیادی بر سرعت تشخیص بیماری ها دارد.
تغییر رنگ ادرار به ابری یا کدر شدن آن میتواند نشانه ای باشد از برخی نارسایی های سیستم دفع ادرار و یا بیماریهایی که بعضا خطرناک هستند و باید حتما به پزشک مراجعه شود.
تکرر ادرار در برخی شرایط مشکلی کاملا طبیعی است اما گاهی علامت و علائم ایجاد کننده ادرار زیاد نشانه بیماری های جدی و خطرناک هستند که نباید به راحتی از کنار آنها گذشت.
تکرر ادرار چیست؟ علائم ، عوارض و راههای درمان آن کدام است؟
پیشگیری و بیماریها مشکلات ادرار تکرر ادراراگر بیش از 8 بار در روز دفع ادرار دارید احتمالا شما دچار تکرر ادرار شده اید اما جای نگرانی نیست در صورت حاد نبودن شما میتوانید با روش های طبیعی آن را درمان کنید.
رنگ های مختلف ادرار میتوانند به دلیل مصرف برخی مواد غذایی باشند یا نشان دهنده وجود برخی بیماری ها در بدن هستند بنابراین با رنگ ادرارتان بیماری های خود را تشخیص دهید.
بوی ادرار در برخی مواقع غیر قابل تحمل می شود که می تواند از علائم یک بیماری و یا کمبود آب بدن باشد. آیا ادرار شما هم بوی نامطبوع دارد؟
“تکرر ادرار در زنان” بیماری آزار دهنده و شایعی است که می تواند جنبه های دیگر زندگی را هم تحت تأثیر قرار دهد ، شما می توانید با مطالعه این بخش به درمان قطعی این بیماری پی ببرید و از آن رهایی یابید.
دین اسلام در مورد نادرست بودن عمل ادرار کردن در حمام، بطور کامل توضیح داده است و حالا بخوانید از نتایج علمی پزشکی که در این زمینه انجام شده است.