مطالعه جدید محققان نشان می دهد بیماری آلزایمر با داروی متداول ضد التهاب «مفنامیک اسید» کاملا درمان می شود.
محققان دارویی برای آلزایمر تولید کرده اند که شاید آن را صد در صد درمان نکند اما دیگر وخیم تر نمیشود و نسبت به کسانی که دارو مصرف نمیکنند نتایج مثبتی دارد که حافظه شان حفظ میشود.
دانشمندان بتازگی کشف کرده اند که چشم ها می توانند به پزشکان کمک کنند از میزان پیشرفت آلزایمر حتی قبل از شروع علائم آن مطلع شوند.
آلزایمر یا همان فراموشی یکی از مشکلاتی است که متاسفانه با توجه به تغییر سبک زندگی با کاهش سن و به سمت جوان تر ها در حال حرکت است . یکی از فاکتورهای مهم برای جلوگیری و ابتلا در دسترس شماست.
محققان دانشگاه آپسالا سوئد با مطالعه بیش از 3200 مرد دریافتند مردان مبتلا به آلزایمر مردانی هستند که حدود سه برابر بیشتر احتمال دارد که شاهد از بین رفتن کروموزوم Y در برخی از سلول های خونی شان باشند.
آلزایمر بیماری مزمنی است که نمی توان آنرا تنها به سنین بالا اختصاص داد بلکه با بی توجهی حتی در جوانی هم افرادی به آن مبتلا می شوند.
آلزایمر و سرطان هر دو بیماری هایی هستند که هر کسی میتواند مبتلا شود پس نمی توان گفت این بیماری ها منحصرا برای سالمندان یا رده سنی خواصی هستند پس چقدر خوب است که در هر سنی اطلاع داشته باشیم که...