مواد شیمیایی و رنگی خوراکی با تولید سم در بدن باعث ایجاد مسمومیت می شوند.
خبرهای داغ
- ابعاد روانی تاب آوری کودکان در زمان جنگ
- روشهای تابآوری کودکان هنگام جنگ
- اهمیت ارتقاء سواد رسانه ای در جنگ
- تابآوری اجتماعی در زمان جنگ
- از تپش قلب تا نشخوار فکری: راههایی برای مهار اضطراب این روزها
- ارائه خدمات روانی و مشاورهای آموزش و پرورش به دانشآموزان با خط ۱۵۷۰
- تلفن همراه چگونه میتواند اضطراب شما را در زمان بحران کاهش دهد؟
- کودکان را در معرض اخبار «ناگوار» قرار ندهید
- اطلاعیه سازمان نظام روانشناسی در ارتباط با حمله رژیم صهیونیستی به کشور
- لزوم مراقبت از سلامت روان در حوادث
مسمومیت های غذایی به دلیل حمل نادرست مواد خوراکی، یکی از شایع ترین بیماری های هنگام سفر است. مسمومیت های غذایی با فاصله چند ساعت از مصرف غذای فاسدی که به مدت طولانی خارج از یخچال نگهداری شده ، ایجاد می شود.
گوشت مرغ به عنوان یکی از پرمصرف ترین نوع گوشت در جهان می بایستی در شرایطی مناسب و سالم نگهداری شده و مصرف شود. شاید شما بدون انکه بدانید خود را در معرض مسمویت شدید با گوشت مرغ قرار دهید.
سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان به دلیل آن که هنوز به لحاظ رشدی کامل نشده در برابر مسمومیت و بیماری های ناشی از غذاهای آلوده بسیار آسیب پذیرتر از بزرگسالان است.