کمبود خواب به خصوص به طور مداوم عوارض خطرناکی برای سلامتی بدن به همراه خواهد داشت ، عوارضی که هر فرد را می تواند نگران و از انجام فعالیت های روزمره ناتوان سازد.
- رونمایی از سهگانهای در روانشناسی اجتماعی در نمایشگاه کتاب
- چطور دلخوریها رو بدون دعوا حل کنیم؟
- دروغگوها از «هرگز» و «همیشه» زیاد استفاده میکنند
- شرط ضروری شرکت در آزمون صلاحیت حرفه ای
- آغاز ثبت نام در کلاس کنکور روانشناسی و مشاوره دکتر محمدی (نگاره)
- خطر پیری مغز در افراد مبتلا به اوتیسم بیشتر نیست
- افزایش خودآسیبرسانی در نوجوانان طی سالهای اخیر
- مغز انسان موسیقی را به صورت فیزیکی تجسم میکند
- شناخت ویژگیها و چالشهای تربیتی دوقلوها
- رابطه معنادار بین افسردگی و حضور بیشتر در فضای مجازی
روش تقویت حافظه با تغذیه - ورزش و توصیه های امامان در حقیقت در یک جمله تمام راه و روش های تقویت حافظه ی بلند مدت و کوتاه مدت را می توانید در این بخش از سلامت نمناک بیابید.
استرس و اضطراب به مرور زمان سلامت انسان را به خطر می اندازد پس باید برای رهایی از استرس از ترفندی مناسب و موثر استفاده کنید.
خیلی از ما از کاهش یافتن حافظه مان گلایه می کنیم بدون آنکه بدانیم علت این فراموشی ها مصرف داروهایی است که عوارض آن گریبان حافظه مان را می گیرد.
نشانه های بیماری روانی یا سایکوپت معمولا در نوجوانی ظاهر می شوند که دلایل آن می تواند اتفاقات کودکی یا ژنتیکی باشد.
سحرخیز باش تا کامروا باشی، این جمله ی معروف را همه ی ما شنیده ایم ولی اینکه چقدر با اسرار پنهان آن از نظر علم، طب سنتی و اسلام آشناییم جای بحث دارد.
خستگی روحی یک مشکل جدیست که باید هر چه سریعتر به برطرف کردن آن بپردازید زیرا به مرور زمان باعث بروز مشکلات ناخوشایند در شما می شود.
افسردگی فراتر از حس غم و اندوه و ناراحتی است، بلکه بیماری روانی است که می تواند با علائم جدی دیگری همچون مشکلات جسمی همراه باشد.
در این روزهای کرونایی که افراد معمولا به علت ماندن زیاد در منزل احساس کلافگی می کنند، این احساس خستگی و کلافگی چه تاثیراتی بر روی بدن می گذارد؟
فرد مبتلا به بیماری نشخوار ذهنی دچار نوعی وسواس فکری است که امروزه راه های گوناگونی برای درمان و کنترل آن وجود دارد.