تاندونیت به التهاب تاندون گفته می شود، احتمال ایجاد تاندونیت در تمامی مفاصل وجود دارد اما امکان بروز آن در بعضی از نقاط بدن بیشتر است.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
برخی افراد نگران عضلات بدنشان هستند که به خوبی ماهیچه سازی در بدنشان انجام نگیرد و سوالات زیادی در این مورد دارند که جواب آنها بسیار ساده است .
اغلب افراد مدام از درد گردن، کمر، کف پا و سایر قسمت های بدن شکایت دارند و عنوان میکنند دچار سوزش عضلات شده اند اما دلایل پنهان این دردها و سوزش عضلات چیست؟
بیماری دیستونی نوعی اختلال حرکتی عصبی می باشد که باعث انقباض عضلات شده و قسمت های مختلف بدن بیمار را درگیر می کند و تاکنون برای آن درمان قطعی پیدا نشده است.
اگر می خواهید عضله های بزرگ تری داشته باشید می توانید با این مواد غذایی مفید به عضله سازی و کاهش چربی بدنتان بپردازید.
میوپاتی یک بیماری عضلانی یا عصبی-عضلانی است که در آن رشته های عضلانی به دلایل متعددی درست کار نمیکنند, این بیماری در دهه سوم زندگی نمایان میشود.
هنگامی که گرفتگی عضله پا در نیمه شب را تجربه می کنید، تقریبا احساس فلج شدن به شما دست می دهد. بر همین اساس است که آگاهی از چگونگی رسیدگی به این وضعیت و کسب آرامش و کاهش درد پس از آن اهمیت دارد.
افزایش سن باعث ضعیف شدن عضلات و ماهیچه های بدن می شود. برای عضله سازی یا حفظ و تقویت عضلات بدن می توانید تمرینات قدرتی را روزانه انجام دهید.
گرفتگی عضلات دست می تواند دلایلی مانند کم آبی بدن و ورزش های سنگین باشد که به راحتی می توانید آن را درمان کنید.
تاندونیت شانه یا التهاب تاندون شانه بیماری شایع ای است که طی آن تاندون های دوسر بازو به دلایلی دچار آسیب می شوند که باعث التهاب و تورم می شود.