حتی الامکان از غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنید. در صورت لزوم، برای سرخ کردن از روغن های مایع معمولی(غیر سرخ کردنی) و یا روغن زیتون استفاده کنید.
خبرهای داغ
- تعریف فاجعه انسانی (Humanitarian Crisis) چیست ؟
- درمان با روانگردانها بدون ایجاد توهم ممکن شد
- با این 26 پرسش ارتباط بین خود و فرزندانتان را محکم کنید
- مدیریت غیررسمی بحران همیشه بر عهده زنان است
- اختلال «سلوک» در کودکان از نگاه دکتر محمدرضا شالبافان
- خودزنی در نوجوانان: ردپای دردهای عاطفی در زخمهای جسمی
- تفاوت اضطراب با استرس
- نقش میکروبیوم روده در سلامت روان ما
- وقتی قدرت واژهها به کمک بهبود این بیماری میآیند
- آیا زنان قد کوتاه جذاب تر هستند ؟
روغن زیتون خوب و طبیعی چه مشخصاتی دارد؟روغن زیتون بودار بهتر است یا بی بو؟ هنگام خرید روغن زیتون چگونه تشخیص دهیم که یک روغن زیتون اصل می خریم؟ یک متخصص به این سوالات پاسخ می دهد.
روغن زیتون خوب و طبیعی چه مشخصاتی دارد؟روغن زیتون بودار بهتر است یا بی بو؟ هنگام خرید روغن زیتون چگونه تشخیص دهیم که یک روغن زیتون اصل می خریم؟ یک متخصص به این سوالات پاسخ می دهد.