دوغ محلی و پاستوریزه در شرایط خاصی نگهداری می شوند تا به مصرف برسند. برخی معتقدند دوغی که آفتاب خورده بیماری زاست و برخی دیگر بر این باورند که دوغ های محلی سرطان زاهستند.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
با آمدن فصل بهار باید تغذیه و برنامه غذایی خود را تغییر دهیم و میوه و سبزیجات تازه بیشتر مصرف کنیم و همچنین از مصرف برخی مواد غذایی پرهیز کنیم.
شستن مواد غذایی و خوراکی ها همیشه توصیه می شود اما در مورد برخی از آنها مسئله برعکس است و نشستن تاکیید می شود ، برای داشتن تغذیه سالم حتما این مطلب را مطالعه کنید.
15 ماده خوراکی که باید از تغذیه خود بعد 40 سالگی حذف کنید
تغذیه تغذیه سالم مصرف و نگهداری مواد غذاییشیوع بعضی بیماری های مزمن در دهه چهارم زندگی بیشتر می باشد، بنابراین توجه به نکات مهم تغذیه چهل سالگی می تواند باعث ارتقای وضعیت سلامتی شود.
هرگز نباید برنج پخته شده که در فضای آزاد به مدت چندین ساعت مانده است را مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری به نام "باسیلوس سرئوس" رشد می کند که خطرناک است.
برخی از موادغذایی هستند که اکثرا تصور میکنید سالم هستند و ضرر ندارند اما این مواد غذایی خوش ظاهر جزو موادغذایی ناسالم اند.
اگر می خواهید دستگاه گوارش سالم داشته باشید باید بدترین و بهترین مواد غذایی برای معده و روده را بشناسید و یک برنامه غذایی خوب و مناسب داشته باشید.
حقایقی بسیار مهم درباره تاریخ مصرف و انقضا مواد غذایی
تازه های سلامت مصرف و نگهداری مواد غذایی نکات خانه داریدانستن اهمیت تاریخ انقضای مواد غذایی و مفهوم تاریخ انقضا و اینکه چرا تاریخ انقضای درج شده روی محصولات مهم است می تواند به شما در هنگام خرید مواد غذایی کمک کند.
با آغاز 6 ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید در رژیم غذایی نیز تغییراتی ایجاد کرد تا از بسیاری از بیماری های فصل پاییز در امان ماند.
خیلی از افراد به دلیل اینکه تصور می کنند هر گوشتی منجمد شود، مزه و طعمش عوض خواهد شد و ارزش تغذیه ای کمتری دارد، ماهی منجمد نمی خرند در صورتی که اگر مراحل صید تا انجماد به شکل صحیح انجام شده باشد، این تصور اشتباه است.