اعتماد به نفس نوجوانان مسئله مهمی است و والدین باید به آن توجه جدی داشته باشند. اهمیت مسئله آنجاست که در دوره نوجوانی بخش زیادی از هویت افراد شکل خواهد گرفت. راهکارهای زیادی برای افزایش اعتماد به نفس در دوران نوجوانی وجود دارد که در این مقاله به آن میپردازیم.
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
تروما واکنش یا پاسخی که بدن به موقعیتهای آزاردهنده و استرسزای شدید میدهد. به عبارت دیگر رویدادهایی که از نظر روانی شما را تحت تاثیر جدی قرار میدهند، میتوانند منجر به شوک، تغییرات جسمی، ذهنی و رفتاری شوند. نکته مهم در مورد تجربیات آسیبزا، شخصی بودن آنها است.
فراموشی و افسردگی ریشه در عادات زندگی روزانه شما دارند
افسردگی بیماری آلزایمر سلامت روان جذاب های کلیفراموشی و افسردگی که به راحتی می توانند زندگی عادی را تبدیل به دریایی از مشکلات کنند ریشه در عادات اشتباهی دارند که شاید شما هر روز آنها را تکرار می کنید.
بچه هایی که با تکنولوژی به دنیا آمده و با تکنولوژی هم در حال رشد هستند. در دنیای امروزی تقریبا محال است که از رایانه، تبلت و موبایل های هوشمند دور باشید.
وسواس فکری را چگونه تشخیص دهیم و درمان کنیم؟ در این مطلب به این سوالات پاسخ میدهیم.
بسیاری از افراد عادت دارند که با پتو بخوابند و بدون پتو خوابیدن برایشان سخت است اما خواب با پتو بهتر است یا بدون پتو را در این مطلب بخوانید.
ایلان ماسک پولدار ترین فرد جهان دچار اختلالی نادر روانی است که هیچ راه درمانی نیز ندارد.
برخی از مردم حرف زدن با خود را دیوانگی میدانند، اما دلایل بسیار مهمی برای حرف زدن با خود وجود دارد که به شما در بعضی از کارهای زندگی کمک بسزایی می کند.
فعالیتهای ساده و روزمره مانند پیادهروی و بالا رفتن از پلهها به جلوگیری از مشکلات سلامت روان کمک میکند.
بیش از ۵۰ میلیون نفر در بریتانیا در رسانههای اجتماعی فعال هستند که این رقم ۸۰ درصد از جمعیت بریتانیا را شامل میشود. بر اساس دادهها نیمی از جوانان ۱۷ تا ۲۳ سال در انگلیس در طول سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ وخیمتر شدن سلامت روانی خود را تجربه کردند اما در حال حاضر مطالعات مرز مشخصی بین استفاده از رسانههای اجتماعی و مشکلات سلامت روان ترسیم نمیکند.