آنتی هیستامین یکی از داروهای پر مصرف است که اغلب برای درمان علائم سرماخوردگی ،حساسیت و آلرژی مصرف می شود اما عوارضی هم دارد که باید بدانید.
- ایدهها از کجا میآیند؟
- سکوت بعنوان یک ضرورت مدرن
- تعریف فاجعه انسانی (Humanitarian Crisis) چیست ؟
- درمان با روانگردانها بدون ایجاد توهم ممکن شد
- با این 26 پرسش ارتباط بین خود و فرزندانتان را محکم کنید
- مدیریت غیررسمی بحران همیشه بر عهده زنان است
- اختلال «سلوک» در کودکان از نگاه دکتر محمدرضا شالبافان
- خودزنی در نوجوانان: ردپای دردهای عاطفی در زخمهای جسمی
- تفاوت اضطراب با استرس
- نقش میکروبیوم روده در سلامت روان ما
اگر از سرماخوردن متنفر هستید و از این بیماری فرار میکنید بهتر است با برخی روش های درمانی پیشگیرانه خانگی در این زمینه آشنا شوید.
بدن ما درفصل سرما نیز مانند فصل های گرم نیاز به نوشیدنی دارد اما چه نوشیدنی؟در ادامه به معرفی ان ها میپردازیم
تغذیه سرماخوردگی آبمیوهدر فصل سرما افراد احساس تشنگی نمی کنند و به این دلیل کمتر آب می نوشند در نتیجه بدن در تأمین آب خود دچار مشکل می شود. بهترین راه تأمین آب بدن خوردن آب میوه های طبیعی است.
برخی افراد می گویند زمانی که فردی دچار سرماخوردگی می شود باید از خوردن لبنیات مانند شیر، بستنی، پنیر و غیره پرهیز کند اما آیا واقعا نخوردن لبنیات هنگام سرماخوردگی درست است؟
خوردن نعناع به طور روزانه در وعده های غذایی کمک بسیاری به سلامت بدن، بهبود عملکرد مغز و رهایی از مشکلات ناراحتی معده می کند.
هر چند که درمان مشخصی برای عفونت های ویروسی وجود ندارد، اما تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه ی مناسب، به تخفیف علایم بیماری و بهبودی سریع تر کمک خواهد نمود.
چه کارهایی را انجام دهیم تا کمتر اسیر سرما خوردگی شویم
پیشگیری و بیماریها سرماخوردگی بیماری آنفولانزابا فرا رسیدن فصل پاییز و گسترش بیماری های آن باید سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد تا کمتر اسیر سرما خوردگی شویم و از سلامت بیشتری بهره مند شویم.
همان گونه که از اسم “کلد استاپ” مشخص است این دارو مختص درمان کسانی می باشد که به بیماری سرما خوردگی مبتلا شده اند.
از داروی سفازولین اکثرا برای پیشگری از بروز عفونت پس از عمل جراحی استفاده می شود که شکل دارویی “سفازولین” پودر مانند می باشد که در جهت تزریق درون ویال کاربرد دارد.
بسیاری از شیرین کننده های مصنوعی مانند نوشابه گازدار دارای مولکول های بزرگی هستند که تجزیه و هضم آن ها براساس روال عادی امکان پذیر نیست.