آنفولانزا نوعی بیماری ویروسی می باشد که شیوع آن در فصل زمستان بسیار بیشتر است، اما دلیل شیوع ویروس آنفولانزا در زمستان چیست ؟
- هشدار؛ بلاگرها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند!
- تغییر رئیس سازمان روانشناسی؛ بیقانونی یا عمل به قانون؟
- دکتر حاتمی: رأی دیوان عدالت اداری اعلامی است و باید بلافاصله اجرا میشد
- مطالعه نشان میدهد عادات ساده روزمره، سلامت روان را بهبود می بخشد
- بیادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
میوه های پاییزی جزو آن دسته مواد غذایی هستند که بهتر است در این فصل همواره از آنها به طور منظم و چه بسا روزانه استفاده کنید.
افسردگی فصلی نوعی از اختلالات خلقی است که اغلب این اختلال افسردگی در ماه های پاییز و زمستان شروع می شوند و با تغییر فصل برطرف می شود.
یکی از عوارض فصل پاییز ایجاد مشکلات پوستی است که رایج ترین آن ها، خشکی پوست می باشد اما با مراقبت های پوستی مناسب می توانید از آن ها جلوگیری کنید.
استفاده از دمنوش های گیاهی همچون میخک، جعفری، دارچین، بابونه، نعناع، زنجبیل ،اسطوخودوس ، زعفران و چای سیاه جهت گرم نگه داشتن بدن و جلوگیری از بروز و یا درمان سنتی بیماری ها مفید است.
فصل پاییز همیشه یکی از چالش برانگیز ترین فصل ها در سال بوده ما به شما نکاتی را خواهیم گفت که در این فصل سلامت روحی و جسمی خود را حفظ کنید.
با تغییرات آب و هوا و شروع فصل پاییز افراد زیادی دچار بیماری های پاییزی می شوند که باید با شناخت علائم بیماری های شایع پاییز از آن ها جلوگیری کنند.
برای داشتن مو های زیبا و سالم باید در هر فصل متناسب با همان فصل مراقب مو های تان باشید. در این مقاله به شما نکته هایی را می گوییم که باید در فصلی پاییز برای داشتن مو هایی سالم آنها را رعایت کنید.
خشکی پوست و خارش مداوم در فصل سرما آزاردهنده است که شما می توانید با انجام برخی کارها و استفاده از مرطوب کننده آن را برطرف کنید.
خشکی پوست در پاییز معظلی است که موجب پیری زودرس پوست صورت می شود پس شناخت راهی موثر و قوی برای نرمی پوست با یک ماده زیباکننده چهره اهمیت ویژه ای دارد که برای تمام خانم ها لازم خواهد بود.