در چای سیاه، ماده ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می شود و مصرف بیش از حد ان برای افرادی که ضربان قلب آنها بیشتر از 80 است، توصیه نمی شود.
- ایدهها از کجا میآیند؟
- سکوت بعنوان یک ضرورت مدرن
- تعریف فاجعه انسانی (Humanitarian Crisis) چیست ؟
- درمان با روانگردانها بدون ایجاد توهم ممکن شد
- با این 26 پرسش ارتباط بین خود و فرزندانتان را محکم کنید
- مدیریت غیررسمی بحران همیشه بر عهده زنان است
- اختلال «سلوک» در کودکان از نگاه دکتر محمدرضا شالبافان
- خودزنی در نوجوانان: ردپای دردهای عاطفی در زخمهای جسمی
- تفاوت اضطراب با استرس
- نقش میکروبیوم روده در سلامت روان ما
شستشوی چشم با چای از زمان قدیم تا به الان برای خارج کردن جسم خارجی استفاده می شود زیرا چای خاصیت ضد عفونی کننده دارد.
یک متخصص علوم و صنایع غذایی با تشریح چای درجه یک، دو و سه و توصیه اینکه مردم چای «کله مورچه» ننوشند , ویژگی های چای مرغوب را بیان کرد.
مضرات و سموم چای را با این روش های سنتی از بین ببرید
چای سیاه تغذیه مضرات مواد غذایی و میوجات لیمو ترشچای سیاه دارای سمومی است که استفاده از آن موجب کوتاهی عمر می شود . از طرفی ایجاد خلط سودا (سودا زا)، سوزاندن آهن، طبع سرد بالا و کاهش سلامت و شفافیت پوست از دیگر مضرات آن است .
زنانی که عادت به مصرف نوشیدنی چای دارند، 21 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند. این خاصیت چای به دلیل وجود پلی فنول در آن است.
چای کیسه ای بخاطر سرعت زیادش در آماده شدن طرافداران زیادی دارد اما برخی از برندهای این چای دارای مواد سمی آفت کش هستند و سرطان زا می باشند.
پژوهشگران بیمارستان جان هاپکینز می گویند افرادی که روزانه حداقل یک فنجان چای سبز یا سیاه می نوشند، قلب سالمی دارند.
مطالعات جدید محققان نشان می دهد نوشیدن زیاد چای سبب بروز دردهای مزمن استخوان و همچنین پوکی استخوان و کاهش استحکام دندان ها می شود.
بهترین راه برای پائین آوردن دمای بدن نوشیدن یک فنجان چای داغ به جای یک لیوان آب سرد در تابستان می باشد. چای داغ تعریق را بالا می برد و دمای بدن را زودتر پایین می آورد.