اغلب افراد چای های گیاهی را با خواص و فواید بی نظیر آن برای سلامت بدن می شناسند و به مصرف آن علاقه مند هستند، اما در عین حال مصرف چای های گیاهی اثرات و عوارض جانبی را به همراه دارد.
- آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
- همگرایی و تبادل علمی بین رشتههای مختلف جراحی
- استرس شغلی مداوم سلامت شما را میبلعد
- تاثیر ترتیب تولد بر سلامت روان فرزندان
- پیام وزیر علوم به نخستین “هفته ملی تاب آوری ایران”
- ۵ رفتار روانشناختی و بسیار مخرب که مردم علیه یکدیگر انجام میدهند
- تاثیر تابآوری بر بهزیستی روانشناختی افراد
- فرهنگ زرنگی؛ وقتی نفع شخصی بر جمع میچربد
- فردیت خود را گرامی بداریم و به دیگران نیز اجازه دهیم تا خودشان باشند
- دلایل پیدایش روانشناسی زرد در ایران
نوشیدن چای گاهی آرام بخش و برطرف کننده ی خستگی است اما اگر در نوشیدن آن زیاده روی شود عوارضی همچون مشکلات معده و دستگاه گوارشی, کم خونی و... را به دنبال خواهد داشت پس برای ترک نوشیدن زیاد چای ....
برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف می کنند اما بهتر است قبل از این کار بدانند خوردن چای مانده و کهنه برای سلامت بدن ضرری دارد یا نه؟
استفاده از دهان شویه های طبیعی و خانگی عوارض جانبی کمتری نسبت به دهان شویه شیمیایی دارد، در ادامه با بهترین دهان شویه خانگی و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
برخی از افراد نیز هستند که در گرمای تابستان هم به خوردن چای سیاه عادت کرده اند. خوردن زیاد چای سیاه می تواند شما را در طول روز با مشکلاتی همراه سازد.
صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگ های شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است.
چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات ها، یا پروتئین. آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می باشد.
چای سیاه دارای فواید و خواص فوق العاده ای برای سلامت بدن انسان می باشد و کمک بسیاری به سیستم ایمنی بدن در جلوگیری از بیماری های مختلف می کند.
چای از نوشیدنی های پرطرفدار بین ایرانیان است و از نظر پژوهش گران مصرف آن دارای اصولی خاصی است و چای کهنه دم برای دستگاه گوارش مضر است.