ذاتالریه یک بیماری جدی است که عامل آن میتواند باکتری، ویروس یا قارچ باشد.
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- افسردگی؛ اختلالی خاموش با پیامدهای پرصدا
- حقوق دیجیتال کودک چیست ؟
- جدا نشینی همسران چیست ؟
- روانشناسی بالینی اصلیترین گرایش رشته روانشناسی
- ابعاد اجتماعی و فرهنگی تروما چیست ؟
- روانشناسی تهدید چیست ؟
- خودشکوفایی چیست؟
- اثر بومرنگی مهربانی با والدین
- نوجوانی فصل پرچالش بلوغ
پوکی استخوان نوعی بیماری است که در آن استخوانهای شما پوک، ضعیف و شکننده میشود و در نتیجه احتمال شکستگیهای خودبخودی استخوان، بالا میرود.
تعداد کودکان خردسالی که به طور تصادفی و سهوی ماریجوانا یا حشیش مصرف میکنند طی سالهای اخیر در ایالات متحده به شکل قابل ملاحظهای افزایش یافته است.
به غیر از گذر زمان، عوامل دیگری وجود دارند که میتوانند منجر به آسیبهای پوستی شده و باعث ظهور لکهها، تحریکات و چین و چروکها شوند؛ البته هرچند در این میان افزایش سن سهم بسزایی در چروک شدن پوست دارد، اما میتوان با راهکارهای تغذیهای این تغییر را یا به تاخیر انداخت یا با شدت کمتری آن را تجربه کرد.
هنگامی که باردار میشوید، آماده افزایش وزن هستید. اما ممکن است انتظار نداشته باشید که حجمی از این وزن مقدار اضافی مایع آمنیوتیک باشد. پلیهیدرآمنیوس اساساً مقدار بیش از حد مایع آمنیوتیک است.
وقتی باردار هستید، حجم خون 50 درصد افزایش مییابد، این افزایش باعث باز شدن رگها میشود که میتواند منجر به تورم و حتی واریس شود. بسیاری از پزشکان جورابهای فشاری را برای مبارزه با تورم، درد یا خطر رگهای واریسی همراه با بارداری توصیه میکنند.
درد نوک سینهها میتواند به دلایل زیادی ایجاد شود و میتواند منجر به بیحالی، کمبود شیر مادر یا از شیر گرفتن زودهنگام شوند. بنابراین در صورت امکان این درد را قبل از شروع متوقف کنید یا به سرعت به هر گونه ناراحتی که رخ میدهد رسیدگی کنید.
تقریباً سه سال است که ویروس کرونا در جریان همهگیری کووید19 به انواع مختلفی تبدیل شده است، در حالی که واکسیناسیون و عفونت قبلی تجربیات ما را در مورد این بیماری تغییر داده است. با گذشت زمان، علائم اصلی کووید19 نیز تغییر کرده است.
حتما به شما هم توصیه شده است که مصرف غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید، اما به علت مزه خوب این نوع غذاها، کاهش مصرف آنها برایتان سخت بوده است؛ بنابراین لازم است که بدانیم غذاهای فرآوری شده حتما ناسالم نیستند اما به علت قند، چربی و نمک اضافه، بیضرر هم تلقی نمیشوند.
چربیها به دو صورت اشباع و غیر اشباع وجود دارند. بیشتر غذاها حاوی هر دوی این چربیها هستند، اما باید پرسید هر یک از انواع این چربیها در چه گروههای غذایی وجود دارند و مصرف کدام یک مضر است؟.